VISIE

Wij bieden energiebesparende zelfbouwpakketten aan aan particulieren voor nieuwbouw en renovatie. De prijzen van energie blijven stijgen en de voorraad fossiele brandstof en zoet water begint op te raken. En tegelijkertijd willen we meer en meer comfort voor onze families.
Gelukkig staat de techniek niet stil. Als je alle vernieuwingen en moderne technieken samenneemt, kan je een huis van alle gemakken en comfort voorzien, tegen een fractie van de huidige bedrijfskosten.

Subsidie

De regering steekt erg veel geld in de subsidiëring van energiebesparende maatregelen. Zowel in Vlaanderen, als in Nederland. Dit is hèt moment om uw huis of woning te moderniseren en te beginnen energie te besparen.

Maar laten we eerlijk zijn: ondanks alle subsidies zijn de investeringskosten vaak erg groot.

Maak het goedkoper

jouw Energie heeft nu de installatiewerkzaamheden (en daarmee de investeringskosten) opgedeeld in een gedeelte dat door de vakspecialist uitgevoerd moet worden (het berekenen, aansluiten en in bedrijf nemen), en in een gedeelte dat u gemakkelijk zelf kunt doen zoals het leggen van leidingen, of het verrichten van graafwerk.
Natuurlijk vereist dit enig technisch inzicht en handvaardigheid. Maar als u het technische niveau heeft om bijvoorbeeld een IKEA kast zelf in elkaar te zetten, dan kunt u deze werkzaamheden ook.

jouw Energie biedt u nu de mogelijkheid om met uw eigen arbeidskracht, uw eigen energiebesparing te realiseren. Onder onze begeleiding bespaart u tot 50% van de installatiekosten door zelf de werkzaamheden uit te voeren die wij u aanleren.