Links (handels)partners

Meer Met Minder is de nationale aanpak van energiebesparing in bestaande woningen en andere gebouwen. Doel van de aanpak is om bestaande woningen en gebouwen gemiddeld 20 tot 30% energiezuiniger te maken. Meer Met Minder is in 2009 officieel van start gegaan.

Al sinds 1970 is Comair B.V. actief in woonhuisventilatie met een ruim aanbod aan producten zoals woonhuisventilatoren, WTW’s, klimaatboxen en flexibele slangen.

Jansen Isolatie is een gekwalificeerd en gecertificeerd isolatiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring
in de isolatiebranche.

Technea heeft een uitgebreid leveringsprogramma in duurzame energietechniek. Onze producten zijn gericht op Energiebesparing, EPC-verlaging en comfort verhoging.

Solar Groothandel ESTG levert de beste kwaliteit zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en andere componenten voor de bouw van een zon-pvsysteem met een hoog rendement. U vindt bij ons de beste merken in zonnepanelen en solar apparatuur, zoals Yingli Solar, Eging PV, Canadian Solar, Enphase, Omnik, Delta en meer.

Van oorsprong een fabrikant voor industriële machines, heeft ESC uit Oostenrijk zich meer en meer toegelegd op het produceren van complexe, energiebesparende producten zoals zonnecollectoren, opslagvaten, houtvergassingskachels, warmtepompen en warmtepompboilers.

Cantex levert vloeibaar rubber voor (platte) daken, vijvers, silo’s, dakgoten, funderingen,
en alles wat werkelijk waterdicht moet zijn.

Leider in de productie van pelletkachels, haarden, haardaankleding, haardverwarming, pellet thermo-kachels, houtkachels en pellets.