Acties

Lopende acties

voorkant flyer012

Solar PowerPack: Al uw warm water, electra en verwarming helemaal voor niets!

Met het Solar PowerPack bespaart u € 235,- per maand aan stroom en gas! Met dit bedrag betaalt u rente en aflossing voor de duurzaamheidslening. Deze lening wordt u door het stimuleringsfonds Volkshuisvesting aangeboden. Na 7 jaar is alles afbetaald en geniet u van de volledige besparing. jouw Energie begeleidt de hele administratieve afhandeling.

Afgelopen acties

0204_0057_Poster-opslag-ond

Stroomuitval? Niet bij u!

In augustus 2014 gaf het belgische nationale crisiscentrum bekend  dat er ernstig rekening gehouden moet worden met stroomuitval in de komende jaren waarbij verschillende gemeenten volledig van het net afgesloten zullen worden. Ook in Nederland worden meer stroomstoringen verwacht in de komende jaren. Hierdoor zullen de in Nederland en België gebruikelijke PV zonnestroom systemen uitvallen. Immers, zonder stroom van het net gaan de omvormers uit. jouw Energie biedt hiervoor de oplossing.

0204_0036_flyer zonneboiler vlakke plaat belgie 2012 - 10 - 29

Bespaar 70% op uw warmwaterkosten

3 hoog rendement collector panelen met Ω techniek, Duits/Oostenrijks kwaliteitsproduct, met 10 jaar garantie. Compleet pakket met 300 liter opslagvat, sturing, pompen en 10 meter solar duoleiding voor € 1,-!

reclameflyer BTW teruggave op PV003

BTW teruggaaf voor zonnepanelen

Op donderdag 7 november jl is door het ministerie van financiën bevestigd dat de BTW op de aanschaf van zonnepanelen volledig aftrekbaar wordt, ook voor particulieren. Voor de terug te leveren stroom wordt een forfait aangehouden. Voor een meerprijs van € 125,- verzorgt jouw Energie de volledige afwikkeling van uw BTW teruggaaf, inclusief aanvraag BTW-nummer, aangifte BTW, ontheffing verdere aangifte en administratieve bewaarplicht.

reclameflyer boeren004

Asbest eraf - zonnepanelen erop

De overheid heeft zich als doel gesteld dat alle asbesthoudende dakbedekkingen worden vervangen voor 2025. Om dat (sneller) te bereiken, hebben de provincies en de rijksoverheid sinds 1 juli 2013 besloten om een programma op te zetten om u te verleiden, uw bedrijf nu al asbestvrij te maken en tegelijkertijd een behoorlijke stap te doen om energiebesparingen door te voeren: “Asbest eraf, zonnepanelen erop”.