jouw energie

Alles om uw huis energiezuinig te maken

OVER ONS

Uw energiekosten stijgen en ondanks dat u misschien alles doet om zuinig met energie om te gaan, betaalt u steeds meer.

U weet dat u moet besparen.
Maar welke besparing is voor u, op dit moment het meest zinvol?

jouw Energie adviseert, verkoopt en installeert alles om uw huis energiezuinig te maken. Naast het berekenen van de bestaande subsidieregelingen, gaan wij te werk via de meest logische volgorde om uw energieverbruik te verminderen, de Trias Energetica.
spacer
Natuurlijk is het mogelijk om een bestaand huis energiezuinig te maken door eenvoudigweg uw huis met elektrische kacheltjes te verwarmen, met een elektrische boiler het douchewater te verwarmen en met een Coocker het kraanwater.
Daarvoor zou je dan een heleboel PV zonnepanelen moeten plaatsen, en voila! Uw huis is energieneutraal.
Four Fifths Column
One Fifth Column
Qua kosten is dit niet eens zo’n slechtte oplossing. Immers: om een gemiddeld gezin, met een verbruik van 3.000 kWh stroom en 2.400 m³ aardgas per jaar op deze manier energieneutraal te krijgen bent u zo’n 30.000,- € kwijt voor ca. 100 PV panelen die de benodigde stroom voor u gaan produceren. Dat bedrag van 30.000,- € hebt u binnen 13 jaar weer terugverdient omdat u geen verdere kosten hebt voor uw energie.
One Fifth Column
U bespaart dus 200,- € per maand, en dat is in 13 jaar ook 31.200,- €
One Fifth Column
Maar waar laat u al die panelen?
Four Fifths Column
One Fifth Column
Onder de Trias Energetica wordt verstaan dat het verstandig is om eerst te kijken hoe de benodigde energie, zoveel mogelijk kan worden terug gebracht, voor we gaan berekenen hoe we ten slotte die minimale noodzakelijke hoeveelheid energie gaan opwekken.
Quarter Column
Half Column
Quarter Column
 

VISIE

Wij bieden energiebesparende zelfbouwpakketten aan aan particulieren voor nieuwbouw en renovatie. De prijzen van energie blijven stijgen en de voorraad fossiele brandstof en zoet water begint op te raken. En tegelijkertijd willen we meer en meer comfort voor onze families.

Lees verder

PRODUCTEN

jouw Energie biedt u de volgende onderdelen aanjouw Energie biedt u de volgende onderdelen aan:

ISOLATIE

Isolatie van uw huis is de stap die u – in verhouding tot de kosten – het meeste rendement brengt.

LEES MEER
VENTILLATIE

Ventilatie is noodzakelijk voor een gezond binnenklimaar in ruimten waar mensen of dieren verbijven, en gebeurt door koolzuurgas, voch en verontreiniging af te voeren en verse lucht aan te voeren.

LEES MEER

ELEKTRICITEIT

Elektriciteit is niet meer uit ons leven weg te denken. Waar er voor gas, aardolie en kolen alternatieven te vinden zijn, is elektriciteit niet door een andere energiedrager vervangbaar.

LEES MEER
VERWARMING

een van de basisbehoeftes van mensen is om het warm te hebben, zeker in onze contreien.

LEES MEER
SANITAIR

jouw Energie biedt verschillende systemen aan waarmee het energieverbruik en daarmee de kosten van uw sanitair water (tapwater, water dat voor de douche, het bad, de wasbekkens, toilet en evt. de vaatwasser of wasmachine) kan worden bespaard.

LEES MEER

ADMINISTRATIEVE SERVICES

jouw Energie biedt verschillende administratieve services aan, klik op “LEES MEER” om hier meer over te lezen.

LEES MEER